Konukbekler İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji ve bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yetenekleri göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0436 221 61 78

WEB - https://konukbeklerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KONUKBEKLER BELDESİ ŞİRİNEVLER MAH. 207 SK. KONUKBEKLER ILKOKULU BLOK NO: 7 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Konukbekler Beldesi

Ulaşım Servis ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 28 km uzaklıktadır.